Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Szellem, Lélek és Test I : Spirit, Soul and Body Ⅰ(Hungarian edition)" by Dr. Jaerock Lee # Book PDF Kindle ePub Free

Szellem, Lélek és Test I : Spirit, Soul and Body Ⅰ(Hungarian edition)

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Szellem, Lélek és Test I : Spirit, Soul and Body Ⅰ(Hungarian edition)
  • Author : Dr. Jaerock Lee
  • Release Date : January 02, 2015
  • Genre: Christianity,Books,Religion & Spirituality,Bible Studies,
  • Pages : * pages
  • Size : 6291 KB

Description

A megkülönböztető dolgok, amelyeket az olvasók megtanulhatnak ebből a könyvből a következők lehetnek:


1. A szellem, a lélek és a test spirituális megértésén keresztül, amelyek az embert alkotják, az olvasók belenézhetnek „magukba,” és betekintést nyerhetnek az életbe magába.


2. Teljesen ráébredhetnek arra, hogy kik ők valójában, és milyen „énjük” van. Ez a könyv megmutatja az utat az olvasók számára, hogy térjenek öntudatra, mint Pál apostol mondja az 1 Korinthusi 15,31-ben: „Naponta meghalok,” és érjék el a szentséget, és váljanak a szellem embereivé, akire Isten vágyik.


3. El tudjuk kerülni, hogy az ellenséges ördög és a Sátán csapdájába essünk, és erőt gyűjthetünk, hogy legyőzzük a sötétséget, de csak úgy, hogy először megértjük: kik vagyunk mi magunk. Ahogy Jézus mondta: „Ha azokat isteneknek mondá, a kikhez az Isten beszéde lőn (és az írás fel nem bontható),” (János 10,35), ez a könyv bemutatja a rövid utat az olvasók számára, hogyan vegyenek részt az isteni természetében az Istennek, és kapják meg az összes áldást, amit Isten ígért.


Books Free Download "Szellem, Lélek és Test I : Spirit, Soul and Body Ⅰ(Hungarian edition)" PDF ePub Kindle